Välkommen till min solastrologisida. Här hittar du mitt eget horoskop om Tvillingarna.
Welcome to my sunastrologypage. Here you find my own horoscope about the Geminis.


Solar X-rays:
Status
Geomagnetic Field:
Status


I adopted my dolls at DHF


Berättelsen om mitt Sol-tecken.
The story about my Sun-sign.


Solen berättar om min identitet och jag föddes när Solen var i Tvillingarnas tecken och i mitt Åttonde hus. Solen i Tvillingarna visar på ett starkt behov av intellektuell stimulans. Jag har alltid många projekt på gång och klarar av att göra mer än en sak samtidigt. Även långt upp i åren behåller jag en viss naivitet och ungdomlighet. Jag har lätt för att umgås med barn och passar bra i läraryrken. Som tvilling har jag alltid rätt - tycker jag själv - och är ganska påstridig i mina åsikter. Om inte jag får prata skriver jag istället och ofta gör jag det på ett uttrycksfullt sätt. Jag kan ha svårt för att bestämma mig och skjuter problemlösningar till sista minuten, men klarar ändå det mesta med min otroliga förmåga att åstadkomma finurliga lösningar.

Solen i Tvillingarnas fasta dekad (Vattumannens dekad) gör att jag får tålamodet att nå djupare kunskaper inom speciella fack och leva under ordnade former med rutin. Solen i åttonde huset, som visar syftet med mina relationer, antyder ett intresse för livets djupare dimensioner. Jag fascineras av det ockulta och svårförklarliga. Jag har lätt för att avsluta ett skede i livet och börja om på nytt.

Solen kvadratur Jupiter gör mig överoptimistisk om min egen förmåga och jag tar gärna på mig mer än jag klarar av. Därmed förändras jag och växer som människa, men stöter samtidigt på många problem. Solen trigon Saturnus gör mig till pliktmänniskan som arbetar upp mig i livet och jag hamnar troligen i en ansvarsfull position. Solen inkonjunkt Neptunus innebär att min inriktning i livet aldrig sammanfaller med min andliga utveckling, utan ständiga problem uppstår mellan mina drömmar och det liv jag verkligen lever. Solen kvadratur Pluto ger ett stort behov av självförverkligande. Jag känner rädsla för att inte kunna gå min egen väg i grupper och vill helst själv leda för att få kontroll.
Black Sun of Death


view sign   

   

   

   

   mail to Love Circle to Faces Of The Dream Goddess

Art © Dorian Art is used with written permission.
Webdesign © Vetteljus. All rights reserved for this webset
and nothing you find here may be dublicated in any way.