Några samlingssidor jag satt ihop.
Some collection pages I have put together.<

I adopted my lady doll from DHFPå mina sidor jag lagt under mitt Röda Hjärta har jag lagt in en hel del senare grafik jag gjort och håller på att göra. Jag började göra grafik på min första dator i olika program, men började inte använda PSP förrän 2006. För att stimulera lusten att testa på olika saker har jag börjat en egen PSP-kurs. Den kursen ligger på min grupp Romeo och Julia, som inte bara är en PSP-grupp, utan också mycket mer.

Det mesta jag erbjuder på alla mina websidor är just grafik, men det som står närmast mitt hjärta hittar du i mitt röda hus. Är det något som du kan ta så står det i texten att det är ok att ta det. Oftast kräver jag en länk tillbaka bara. Här på Vetteljus har jag lagt upp en speciell sida där jag delar med mig av en del grafik jag gjort i PSP, dock finns mycket mer ute på alla mina andra sidor. Du hittar Vetteljussidans egen grafiksida under länken "Bildateljén" till vänster.

Du kan hitta min egen PSPkurs här Romeo och Julia. Den största skillnaden mellan min grupp och den enda PSP-grupp jag testat är att jag inte kommer kasta ut några grafiksmeder av okända skäl. Jag kommer heller inte lyssna på skitsnack bakom ryggen om andra deltagare, så det kan du känna dig trygg med. För de som vill studera vår konfliktfyllda verklighet och vågar möta sitt inre mörker rekommenderar jag att gå med i min mycket ockulta grupp Odjurens Tid istället. Som det heter så ifall du inte lär dig av historian så kommer du ovillkorligen att upprepa den, så jag rekommenderar även sanningssökare att gå med i min grupp Sagan Om Ringen. Innan du går med i någon av dessa tre grupper måste du dock först anmält dig via Kärlekens Cirkels formulär. Det hittar du här:

Join Kärlekens Cirkels

Subscribe to My Red Heart updates!!!


My Red Heart Blog - Love Circle.
Afrodites Kärlekshus
Goddess site with Afrodite.

Gudinnesajt med Afrodite.

Artemis Kyskhetshus
Goddess site with Artemis.

Gudinnesajt med Artemis.

Athenas Kunskapshus
Goddess site with Athena.

Gudinnesajt med Athena.

Gaias Modershus
Goddess site with Gaia.

Gudinnesajt med Gaia.

Heras Kvinnohus
Goddess site with Hera.

Gudinnesajt med Hera.

Hestias Oskuldshus
Goddess site with Hestia.

Gudinnesajt med Hestia.

Fate And The Zodiac Goddess
My site about the zodiac.

Min sida om zodiaken.

Wolves Of The Nature Goddess
My site about the nature.

Min sida om naturen.
Gästbok


Webdesign © Vetteljus. Art © David Delamare.
All rights reserved and nothing you find here may be dublicated in any way.