Några samlingssidor jag satt ihop.
Some collection pages I have put together.

I adopted my lady doll from DHFI min gröna värld har jag samlat på oss en massa gulliga djur vi tar hand om. Ibland blir de fler och då tänker jag försöka hinna presentera nykomlingarna på denna sida. Det finns många fler sidor om våra djur, men just här vill jag ta upp de allra senaste, eftersom de ofta kommer in ganska sent på mina andra djursidor. Läs gärna min varning om ett bolag med rätt att förgifta hemma hos dig utan din vetskap: Den Farliga Cynismen.

Här är en länk till sidan där det är tänkt att jag ska publicera de senaste fotona av våra djur, men i dagsläget har inte sidan blivit uppdaterad "Djurparken". Vi har fått fyra kullar med kattungar sen hösten 2007 med sammanlagt tio ungar, vilket är inte så många. Vi behöll alla utom en inom familjen, fast en ur den första kullen försvann i maj 2010 och kom aldrig hem igen. Vad vi tror är att en en granne sköt honom, en kastrerad tabbyhane som hette Eldarin, eftersom grannen hotat döda andra katter. Det tog oss ett par år innan vi förstod vad som hänt kissen, men till slut trillade polletten ner. Vi har kvar två av hans syskon; en tabby hona och en svartvit hane. Den andra kullen var en svartvit hane och två helvita, en hona och en hane. Den tredje överlevde bara en av de svarta hanarna och den fjärde kullen överlevde en av de svarta och den ende vite hanen.

Om du tycker om att göra grafik med djurtema så rekommenderar jag dig att gå med i min grafikgrupp Romeo och Julia och börjar göra det där och dela med dig av ditt artisteri. Innan du går med i den här gruppen måste du dock först anmält dig via Magnolia Lanes formulär. Det hittar du här:

Join Magnolia Lane

Subscribe to My Green World updates!!!


My Green World Blog - Magnolia Lane.
Dark Old Mansion
My site about a daughter.

Min sida om en dotter.

Own Lazy Corner
My site about a son.

Min sida om en son.

Wild Game Room
My site about a son.

Min sida om en son.

Little Play House
My site about a daughter.

Min sida om en dotter.
Gästbok


Webdesign © Vetteljus. Art © David Delamare.
All rights reserved and nothing you find here may be dublicated in any way.