Odens Guestbook
Sign my Guestbook | Back to my site


Namn: IngRuna
Hemside URL: http://vetteljus.se/goden
Kommentarer: Hej kära gäster!
Du har kommit till min oden-sida. Den har en ingångssida/tambur och en insida/matsal. Vad som är nytt är att jag har flyttat insidan till samma subdomän som ingångssidan ligger på.

Ingångssidan - Gudinnans myter/Goddess myths - har som förut länkar till mina sidor om våra nordiska gudar. Insidan, som heter "Myths by the occult goddess" på engelska och Odens hemlighet på svenska, har i stort sett samma innehåll som förut, med lite nya videosar. Webbringen Under ytan - ringen om det fördolda har dock tagits bort.

Det vore roligt om alla gäster kunde hinna skriva en rad. Det har inte hänt på många år. Inga inbjudningar till grupper önskas. Ha det så kul på sidan!

Kramar, IngRuna
Thursday, May 13th 2010 - 10:32:55 PM
Namn: Åsne
Kommentarer: Hm... Jag tycker nog att du kunde skriva någon stans att detta inte har med den verklige nordiske seden och religionen att göra, och att det har inget med historia att göra vare sej faktiskt eller mytologiskt, utan är enbart skönlitterärt.

Det är inget kul för sökande människor att komma till en sida och upptäcka efter ett tag att vad man har fått lära sej är enbart en hoper... lögner. För så kommer många att se det, tyvärr. Dina skriverier förtjänar annat. Så skriv att det är fiktion på framsidan, snälla!

Entered: Tuesday 08/30/2005 10:15:43am

Svar: Hm, vad jag såg var att du missat den infon. Men ren fiktion är det inte... Det är en hemlighet - "Odens". Han bodde när det hände i en ort som tillägnats Oden och därav namnen i berättelsen. Något som framgick när du skrev detta tydligt på min sidas ingångssida. Kom du in bakvägen? IngRuna
PS! Men ditt inlägg fick mig att tänka på att skriva mer info om de verkliga gudarna, så det ska nog bli sånt här snart!
Monday, March 12th 2007 - 01:11:09 PM
Namn: Peter Falk
E-post adress: draupner@glocalnet.net
Hemside URL: http://hem.passagen.se/bifrostfolket/
Kommentarer: Hejsan...

En Asaball sida har Du *L*
Och vi i AsBf länkar gärna till Din sida om det är ok för Dig ?

Ha det så fint /// Peter Falk Sekreterare i Asasamfundet Bifrostfolket ( AsBf )

Äring och Frid !!!

Entered: Saturday 05/28/2005 5:52:55pm

Svar: Det vore en ära! IngRuna för Odens Hemlighet
Monday, March 12th 2007 - 01:08:52 PM
Namn: Maria Olsson
E-post adress: carla37@hotmail.com
Kommentarer: Hej!
Det var en trevlig sida :-)

Entered: Monday 03/15/2004 10:31:48am
Monday, March 12th 2007 - 01:06:52 PMRead my Guestbook | Sign my Guestbook | Back to my site